Johanna Börs

Johanna Börs

Om bloggen

En sida för främst mina nära och kära som vill följa med mig på livets resor.

Blue mountains

AustralienPosted by Johanna Börs Fri, March 10, 2017 12:31:11
Jag har haft en otroligt slapp vecka såhär efter skolan blev avslutad, mycket pågrund utav att vädret i Sydney bestått av enbart regn. Men nu torsdag och fredag har vädret vänt vilket gjorde det möjligt för mig och Elin att genomföra våra två utflykter som fanns planerade för Sydney.

Igår gick vi den kända promenaden mellan beacherna Coogee och Bondi, en promenad där x antal stränder passeras samt en hel del vackra vyer. Det var roligt mysigt och åker jag till Sydney igen kommer jag gå den igen!


Idag tog vi tåget till Katoomba för att sedan ta oss till Blue Mountains, vet inte hur jag ska förklara vad det är för något men det är som ett stort naturreservat men galet fina vyer. Emellanåt kände jag dock att höjdskräcken satt i då men promenerar på berg men branta stup som man ser ner för. Även detta var en otrolig upplevelse och vi har bara sett en liten del av Blue Mountains då de sträcker sig betydligt längre än vad vi fick se.


Imorgon kör vi stranddag innan vi tar nattåg från Sydney ner till Melbourne och planerar att stanna där i ett par dagar. Planen är att åka Great Ocean Road samt försöka se pingviner på Phillip Island.  • Comments(1)//johannabors.dalsbyn.se/#post7