Johanna Börs

Johanna Börs

Om bloggen

En sida för främst mina nära och kära som vill följa med mig på livets resor.

Plugg och mer plugg

AustralienPosted by Johanna Börs Tue, February 14, 2017 14:39:34
Lite mer än en vecka av skolgång har passerat här i Sydney, det har och kommer fortsätta vara en hel del plugg. Att stå bakom en bar och blanda drinkar kan kanske låta som ett enkelt jobb, men det är en hel det som ska läras in. Under de här fyra veckorna ska vi lära oss 86 drinkar där vi ska veta vilket glas, vilken metod, vilken is, vilken garnering samt vilka ingredienser drinken ska innehålla. Bortsett från det har vi även prov i freepour (blanda drinkar utan mätglas), flair (trixa med barutrustningen) men också teoriprov på alla olika spritsorter med mera.

Men det är roligt och vi lär oss nya saker varje dag! Förhoppningsvis klarar jag testerna och är utbildad bartender inom en snar framtid. Förutom skolan har vi inte gjort så mycket mer, vi var ut i helgen och provade på Sydneys nattliv vilket var roligt. Förutom det har vi besökt Bondi beach, Manly Beach och såklart Darling Harbour med Oprah huset.  • Comments(2)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Gun Sun, February 19, 2017 16:12:31

Kämpa på.. kram! 😄

Posted by mormor Wed, February 15, 2017 09:52:16

Du verkar trivas och ha det bra.💖. Kramis 💞frånoss.😀💑