Johanna Börs

Johanna Börs

Om bloggen

En sida för främst mina nära och kära som vill följa med mig på livets resor.

Melbourne

AustralienPosted by Johanna Börs Fri, March 17, 2017 17:15:40
Efter 6 dagar i Melbourne rullar vi nu vidare mot nya äventyr. Vi börjar med en natt i Sydney på vägen upp mot Byron Bay, bussresan från Melbourne till Byron tar över 30 h så vi beslutade att det var skönast att dela upp den med ett stopp.

Melbourne har varit varit en resa med blandade känslor. Vi har fått uppleva riktigt fina vyer på Great Ocean Road, uppleva en riktig regnskog samt få se pingviner och andra djur på Phillip Island. Men vi har dock haft svårt att verkligen fatta ett tycke för Melbournes stad, kanske för att vi på första hostellet bodde långt från stan, och på det andra bodde på ett riktigt sunkställe med en del konstiga typer. Dock fick shoppingen 10/10, otroligt fin shoppinggata men roliga butiker!


Finns nog en hel det kvar att se av Melbourne, med det får bli en annan gång! Nu börjar vi vår resa upp mot östkusten istället!

  • Comments(2)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by mormor Mon, March 20, 2017 09:06:51

Hej! Ser ut som ni upplever mycket, kul med alla kort som du lägger ut. Ha detgott.🌞 på et fortsatta äventyr. kramar 😍😗

Posted by Mammsen Fri, March 17, 2017 22:15:00

Njut av resan vilket jag är säker på att ni gör. Jag blir verkligen sugen på Australien, men vet vart jag skulle hamna innan jag åker hem😜☀ bara för att Thailand känns som hemma. Upplev allt ni vill uppleva och ta hand om varandra💕💕