Johanna Börs

Johanna Börs

Om bloggen

En sida för främst mina nära och kära som vill följa med mig på livets resor.

Sydney, Byron Bay till Surfers Paradise

AustralienPosted by Johanna Börs Fri, March 31, 2017 07:23:32
Efter en del krångel att hitta en buss med plats för mig och Elin lämnade vi Sydney x antal dagar senare än planerat. För att få dagarna att rulla på innan avfärd blev det en hel del slödagar med bland annat filmmys och träffa några vänner som vi träffade under bartenderkursen. Kändes dock ganska så behövligt vilket gör att det nu i efterhand inte spelar så stor roll att vi fick någon dag extra i Sydney.

Bussresan till Byron tog lite drygt 10 h och eftersom vi valde att ta nattbus kunde jag sova största delen av tiden. Väl framme letade vi reda på vårt hostel som vi bokat för natten, en mysig stuga på ett campingområde. Kändes lite som när vi var yngre och åkte på campingreson med familjen, dock läg boendet så pass långt frän stan så de senaste dagarna har vi spenderat på ett nytt, väldigt fräscht hostel med nära till både strand och huvudgata.

Andra kvällen här bestämde vi oss för att gå ut, kvällen slutande med att jag skadade foten, kvällen efter åkte vi till akuten där röntgenplåtarna visade ett brutet ben. Så nu hoppar jag på kryckor och har ett "fejkgips", alltså ett sånt man kan ta av. Vet inte hur lång tid det kommer ta för benet att läka, det enda jag vet är att jag ska boka återbesök om ca 2 veckor. Lite typiskt att det skulle hända just här, men det är bara att acceptera och göra det bästa av situationen.

Nu har vi tagit oss till Surfers Paradise och har spenderat två nätter här. Vi har träffats några vänner från bartenderkursen och även firat en av det som fyllde år. Det är betydligt större storstadskänsla här, men eftersom vi bara varit här i två dagar har jag inte så mycket att säga ännu.

Hoppas ni har det bra där hemma, vi har det bra här bortsett från att det är lite jobbigt att ta sig från plats till plats på kryckorna! 🙂❤️

Uppdaterar inlägget med bilder senare när det finnsbättre Wi-Fi


  • Comments(1)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by mormor Wed, April 05, 2017 08:17:29

Så spännande läsa om din resa och äventyr. Finns nog mycket att uppleva. Saknar dig. Kramis💞😊😍